top of page
Search
  • MICHAEL ARTZ

ANTAGEN FRI KONST KONSTFACK.


Minns ni i vintras 2021, när vi levde i en coronadeppen och allt låg som ett grått filter över detta land. Sverige ?? Då gjorde jag en 360 grader vändning.

Jag behövde en förändring. En nystart. Lämna det gamla. Släpp taget. Kasta mig ut. Jag bestämde mig för att söka till Konstfack. Jag var medveten om att den inriktningen/programmet som jag sökte till på Konstfack ”fri konst” är en av dem svåraste utbildningen i Sverige att komma in på. 1000 sökande på cirka 15 platser.

*trumvirvel

JAG KOM IN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är så otroligt ödmjuk, tacksam och glad att jag kom in. På riktigt. Så stolt. Jag kommer alltså att börja studera/ utveckla mitt konstnärskap på samma skola som bland annat Hilma af Klint, Lasse Åberg, Tove Jansson (Muminmamman), och Jwan Yosef.

Så vad betyder detta, ännu mer konst. Verkligen ännu mer konst.


Här kan ni läsa mer om konstfack: https://www.konstfack.se/sv/
Comments


bottom of page